GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιό 24-02-2013, 23:01
kostas_s Ο/Η kostas_s βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΑΡΓΟΣ
Μoto: BMW 1150 GS
Μηνύματα: 56
Προεπιλογή Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και ο Κένεντι

Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν κι ο Κένεντι;
24 Φεβ 2013 | 11:30


Δύο από τους προέδρους των ΗΠΑ ο Αβραάμ Λίνκολν και ο Τζον Κένεντι δολοφονήθηκαν. Ποιός ήταν ο κοινός λόγος της δολοφονίας τους;

Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:“Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.”

Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;
Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)

Τι έκανε ο Λίνκολν;
Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.

Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.

Τζον Κένεντι 100 χρόνια μετά
Για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι.

Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα (ΝΑΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.

Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο ‘Federal Reserve’ το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του. Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο ‘Federal Reserve’ δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο Federal Reserve το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο(!!!)

Έτσι για να καταλάβετε:
Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του Federal Reserve για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια !!!

Προσέξτε:
Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες (και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο) (!!!) Βλέποντας ο Πρόεδρος Κένεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο Νο:11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του ‘Federal Reserve’ και να τυπώσει και διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος παρακάμπτοντας τους τραπεζίτες.

Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω UNITED STATES NOTE αντί του FEDERAL RESERVE NOTE που γράφεται πάντα. Αυτά τα UNITED STATES NOTE χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.

Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρ’ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα.(!!) Δηλαδή με το νόμο του Κένεντι θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο. Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο Federal Reserve (δηλαδή στους τραπεζίτες), για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο (!!!!)

Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον (από τους δημιουργούς του Αμερικανικού θαύματος – του τότε, του αληθινού): “Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν».

Και για την ιστορία:
Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν (John Wilkes Booth) και του Κένεντι (Lee Harvey Oswald) δολοφονήθηκαν και οι δυο πριν προλάβουν να δικαστούν.
Reply With Quote
  #2  
Παλιό 24-02-2013, 23:27
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Μηνύματα: 7,766
Προεπιλογή Απάντηση: Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και ο Κένεντι

Δεν το πιστεύω! Κακοήθειες! Οι τραπεζίτες είναι καλοί αθρώποι που βοηθούν εμάς να αποκτήσουμε σπίτια, εννοείται ότι κάτι πρέπει να κερδίσουν για το κόπο που κάνουν....άμα είναι και κάτι παραπάνω.....θα το κάνουμε θέμα;! Φταίνε οι καλοί τραπεζίτες που στην Ελλάδα οι τιμές των ακινήτων έφτασαν στο Θεό; Γιατί; επειδή δάνειζαν ότι ζήταγε καθένας;Για να μην πω ότι σε κυνηγούσαν να δανειστείς! Αυτοί φταίνε; Οχι βέβαια! Φταίμε όλοι εμείς που νομίσαμε ότι οι τραπεζίτες είναι άνθρωποι!!!!
Reply With Quote
  #3  
Παλιό 25-02-2013, 01:01
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Μηνύματα: 2,237
Προεπιλογή Απάντηση: Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και ο Κένεντι

Οι πραγματικοί δολοφόνοι ήταν ο προ-προ-προ πάππους του Τοτού για τον πρώτο και ο γκόμενος της γιαγιάς Τοτίνας για τον δεύτερο.
Ο λόγος ήταν η απαγόρευση εκδόσεως των ανεκδότων του Τοτού.





Υ.Γ.
Ερευνάται σαν ηθικός αυτουργός ο Τζίουου ! (προ…πάππους του πουλακίου Τσίου)
Reply With Quote
  #4  
Παλιό 25-02-2013, 21:46
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Μηνύματα: 2,987
Προεπιλογή Απάντηση: Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και ο Κένεντι



Λοιπόν έχει πλάκα... Αν δεν το αναφέρει το google ας πούμε, δεν υπάρχει κάτι και το αντίστροφο!!!!
Δεν αναφέρει την Γαλλική επανάσταση το ίντερνετ;;; Δεν έγινε ποτέ!!!!
Γράφει κάποιος μια παπαριά που ταιριάζει με τα νεροζούμια που σέρνει το ρε(ύ)μα, την αντιγράφουμε και την διδάσκουμε στα παιδιά μας σαν θέσφατο.
Άσε δε τους δύστυχους αρχαίους Έλληνες, που τους κοτσάρουν και μια μπούρδα, πως τάχα μου είπαν και δώσ' του να βαυκαλίζονται πως είδαν το φως!!!! Σβήστε το καλύτερα, γιατί θα μας έρθει στα ύψη ο λογαριασμός!!!!!
Reply With Quote
  #5  
Παλιό 26-02-2013, 02:49
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Μηνύματα: 2,237
Προεπιλογή Απάντηση: Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και ο Κένεντι

Η πλάκα Γιάννη είναι ότι στο ιντερνέτ είναι γραμμένα (ανεβασμένα) πολλά …παρά πολλά και βρίσκονται με απλή αναζήτηση.
Αναζήτηση που βέβαια δεν μπαίνουν στον κόπο να κάνουν …


Η <<Executive Order 11110>> του JFK αφορά τα Silver Certificate .


Η σχέση silver certificate και Abraham Lincoln είναι η τύπωση της φάτσας του προέδρου σε κάποιες εκδόσεις των χαρτονομισμάτων και καμία άλλη, μιας και η 1η τύπωση (1878) έγινε μετά τον θάνατό του (1865) … και δεν είχε ούτε την φάτσα του !!!

Τι να πεις, είναι γνωστό ότι μια ανθρώπινη ιδιότητα είναι ποιο μεγάλη και από το σύμπαν …



Υ.Γ.

Αγαπητέ ΄΄Kostas s ΄΄όταν μεταφέρεις απόψεις να βάζεις παραπομπή ώστε να φαίνεται ο γραφών του κειμένου, γιατί έτσι όπως το έχεις μοιάζει να το έγραψες εσύ … ενώ είναι μια γνωστή (από χρόνια) παγκοσμίως περιφερόμενη <<ΥΑΙ>> * !!!




*(Υπερσυμπαντική Ανθρώπινη Ιδιότητα)



Executive Order 11110 - Wikipedia, the free encyclopedia
Silver Certificate - Wikipedia, the free encyclopedia


Abraham Lincoln - Wikipedia, the free encyclopedia


Freedom Force International - Welcome


Reply With Quote
  #6  
Παλιό 26-02-2013, 13:26
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα
Μηνύματα: 246
Προεπιλογή Απάντηση: Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και ο Κένεντι

Παρόλα αυτά υπάρχει μια μικρή τεχνική λεπτομέρεια που ο συντάκτης του κειμένου παρέλειψε. Άλλο το ποιος τυπώνει το νόμισμα, άλλο ποιος το εγγυάται. Δηλαδή νόμισμα βγάζεις και εσύ, ποιος του δίνει την αξία είναι το θέμα.

Έτσι ναι μεν τα κρατικά τυπογραφεία -ή και άλλα- μπορούν να τυπώνουν το "χαρτονόμισμα" αλλά το ζήτημα είναι πως για να μην είναι πληθωριστικό πρέπει να είναι εγγυημένη στην "αγορά" η αξία του και να μην καταντήσει σαν της κατοχής αυτά που έγραφαν "δέκα τρισεκατομμύρια" αλλά δεν είχαν οι εκδίδοντες ούτε να πληρώσουν αρκετό χαρτί για να χωρέσει ο αριθός και τα βγάζανε σαν μεγάλα γραμματόσημμα.

Στο θέμα μας πίσω, το να εγγυάτε η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων και κατ' επέκταση το Αμερικανικό τραπεζικό σύστημα την αξία του δολλαρίου είναι πολιτική και πράκτική απόφαση. Αντίστοιχη με το να εγγυάτε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την αξία ευρώ που τυπώνουμε -τα 20άρικα νομίζω- και στο Χαλάνδρι. Το πως και το γιατί πάει πολύ πίσω.

Πρακτικά η απόφαση των δύο προέδρων να τυπώνουν στην ουσία πληθωριστικό χρήμα με τον τσαμπουκά ήταν παρακινδυνευμένη, όσο και η επιβολή κερδοσκοπικών επιτοκίων από τις τράπεζες δανειστές τους. Και στις δύο περιπτώσεις δε ο λαός θα έπρεπε να πληρώσει την ζημιά. Απλά στην πρώτη οι τράπεζες θα έχαναν το πάνω χέρι στη διαδικασία.

Για την αμερική όμως έτσι και αλλιώς αυτό είναι χαζομάρα γιατί οι τράπεζες κατ' ουσίαν πρέπει να χρηματοδοτούν τους υποψήφιους για προέδρους αλλιώς δεν βγαίνουν.
Reply With Quote
  #7  
Παλιό 26-02-2013, 13:28
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα
Μηνύματα: 246
Προεπιλογή Απάντηση: Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και ο Κένεντι

Εγώ μάλλον θα έβρισκα κοινό στοιχείο και των δύο ότι πέρασαν νόμο που άλλαζε τα πολιτικά δικαιώματα των μαύρων και το πλήρωσαν γιατί έτσι άλλαζε όλη η πολιτική σκακιέρα στην χώρα.
Reply With Quote
  #8  
Παλιό 26-02-2013, 14:28
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Μηνύματα: 7,766
Προεπιλογή Απάντηση: Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και ο Κένεντι

John-F-Kennedy.net - JFK, The Federal Reserve And Executive Order 11110 by Cedric X

http://www.gsforum.gr/%CE%9A%CF%8C%C...11110-a-33681/
Reply With Quote
  #9  
Παλιό 26-02-2013, 17:19
phoenix Ο/Η phoenix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Χαλκίδα
Μoto: R1200GS/05 βυζαντινο
Μηνύματα: 4,316
Προεπιλογή Απάντηση: Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και ο Κένεντι

ολα ειναι φτιαγμενα με ενα μαγικο τροπο ωστε τα χρηματα της μονοπολης (ευρω δολαρια γιεν κλπ)να αξιζουν περισσοτερο απο την ανθρωπινη υπαρξη
ο ανθρωπος σε ολο το μεγαλειο του!!!!!!!!
Reply With Quote
  #10  
Παλιό 26-02-2013, 17:51
kostas_s Ο/Η kostas_s βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΑΡΓΟΣ
Μoto: BMW 1150 GS
Μηνύματα: 56
Προεπιλογή Απάντηση: Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και ο Κένεντι

Λίνκολν και Κένεντι δολοφονήθηκαν επειδή προσπάθησαν να πάρουν την εξουσία από τους τραπεζίτες!
Reply With Quote
Απάντηση


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:43.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!