View Single Post
  #26  
Παλιό 20-11-2013, 22:37
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Εργασία και κινητικότητα.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από peterv Εμφάνιση μηνυμάτων
Να πω επίσης οτι η λειτουργία του δημοσίου φυσικά και θα πρεπει να μας νοιάζει όλους μας.

Π.χ.
Ένας ΔΥ στον οποίο θα απευθυνθείς γιατί εχεις προβλημα , χρέη και ετοιμάζονται να σου βγάλουν το σπίτι σε πλειστηριασμό. Θα πρεπει να κάτσει να σε βοηθήσει εξηγώντας σου πως θα αποφύγεις τον πλειστηριασμό , πόσες δόσεις μπορείς να βάλεις κλπ κλπ..
Δεν θα σε κοιτάει σαν υποψήφιο θύμα του τάδε αιρετού που μετέχει στην εταιρία πληστηριασμών για να του πουλήσει εκδούλευση......


Άλλωστε το έχουν δηλώσει επισήμως υπηρεσίες κοινής οφέλειας όπως καθαριότητα, παιδικοί σταθμοί, κοινωνικές υπηρεσίες, αθλητισμός και πολιτισμός θα πάνε σε ιδιωτικές εταιρίες. Για να λειτουργεί το κράτος πιο "ευέλικτα". Οποτε νοιάζει τους πολίτες και τους παρανοιάζει.


Δες τι έχει γίνει με τις συμπράξεις για τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις για τα προγράμματα "δια βίου μάθησης" .

Συμπράτει ο δήμος με μια ιδιωτική εταιρία που αναλαμβάνει από το κράτος να οργανώσει - προσλάβει - διαθέσει υπαλλήλους σε δήμους που θα υλοποιήσουν προγράμματα μάθησης.
Ποιες ειναι αυτές οι εταιρίες ; Με ποιές διαδικασίες "αδίαβλητες" το κράτος τους ανέθεσε τις χρηματοδοτήσεις ;
Γιατί αυτές τις χρηματοδοτήσεις δεν τις παίρνουν απευθείας ΝΠΔΔ ώστε να προσλάβουν κόσμο μέσω ΑΣΕΠ και να υλοποιήσουν μόνα τους τα προγράμματα ;
Πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν αυτά τα προγράμματα στην βελτίωση της καθημερινότητας του δοκιμαζόμενου λαού για να τυγχάνουν τέτοιων υψηλών χρηματοδοτήσεων ; (Να σου πω εγώ ! Ελάχιστα εώς καθόλου).
Άσε που στοιχίζει ακριβότερα να παρεμβάλλονται ιδιωτικές εταιρίες.
Μήπως αυτές οι ιδιωτικές εταιρίες δεν βγάζουν τα λειτουργικά τους έξοδα απο τις χρηματοδοτήσεις που σε άλλη περίπτωση θα πήγαιναν εξ ολοκλήρου σε κρατικούς φορείς που ήδη ο φορολογούμενος έχει πληρώσει για τα λειτουργικά τους έξοδα.

Τι θέλω να πω με ´ολα αυτα ;
Ότι το κράτος εμφανίζεται με ιδανικές προθέσεις , αλλά ακόμα και τώρα στην υλοποίηση των εξαγγελιών του , ισχύει κατα κράτος το πελατειακό σύστημα και η ανικανότητα. Οπότε όλα τα μέτρα προσαρμόζονται στην ισχύουσα νοοτροπία του δημοσίου που ακόμα και σήμερα δεν έχει αλλάξει, το βλέπεις από τις δηλώσεις βουλευτών για τις αποδοχές τους.
Σε απογοητεύω αλλά αυτή ειναι η αλήθεια.


Sent from my iPad using Tapatalk Pro
ειλικρινα και στον λογο της τιμης μου σου λεω οτι χαιρομαι ιδιαιτερως αν γινουν ετσι τα πραγματα!!!! Ειλικρινα πεταω απο την χαρα μου......ξερεις γιατι?
Θα σου πω μια ιστορια, οταν το 1981 βγηκε το ΠΑΣΟΚ κατι τυποι (πολλοι) εβγαλαν τα λεφτα τους απο την τραπεζα και τα εβαλαν σε σεντουκια διοτι θεωρησαν οτι ηρθε ο κ0υμ0υνισμ0ς στην χωρα με πρασινο χρωμα........ετσι πιστευαν και προεξοφλουσαν πριν τις εκλογες.........τα εβγαλαν απο τα σεντουκια και τα πηγαν στην τραπεζα ξανα οταν η συνταξη τους ¨η ο μισθος τους αυξανοταν αντι να μειωνεται οπως θα συνεβαινε σε ενα κ0μ0υνιστικ0 κρατος σε μεταβαση απο την δεξια στην αριστερη πτερυγα...

Με αυτο θελω να σου πω να περιμενεις και να μην προεξοφλεις οτι ολα θα χαλασουν αν πανε σε ιδιωτες οι ''χ'' και ''ψ'' υπηρεσιες.......ασε να δουμε και αυτο το κομματι διοτι απο το αλλο χορτασαμε......δεν θελουμε αλλο.

Last edited by GeorgeP; 20-11-2013 at 22:40.
Reply With Quote