View Single Post
  #8  
Παλιό 05-05-2011, 13:04
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Μηνύματα: 2,987
Προεπιλογή Απάντηση: ..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads...

Εννοείται πως συμφωνώ και μάλιστα η συμμετοχή μου σε τέτοια θέματα αυτό το νόημα, παλαιόθεν έχει!!!!!
Μάλιστα μακρυγορώντας, θα ήθελα να αναφερθώ σε πρόσφατο γεγονός.
Με τον φίλτατο κατά τα άλλα Δημήτρη (Arkas), οι απόψεις μας (πολιτικές, φιλοσοφικές...) απέχουν παρασάγγας. Αυτό δεν μας εμπόδιζε να απολαμβάνουμε κουβεντούλα, βόλτες, ποτηράκια κ.α. χωρίς πρόβλημα. Έλα ντε όμως που οι διαφορετικοί ρυθμοί ζωής, έχουν αραιώσει δραματικά τις συναντήσεις μας!!! Έτσι και όπως θέλει και η παροιμία, «μάτια που δεν βλέποντε λησμονιούντε»!!!! Προφανώς λοιπόν η διαφορετική τοποθέτησή μου σε ανάλογα θέματα συνεπικουρούμενης της απόστασης, «χόλωσε» τον Δημήτρη. Έτσι αισθάνθηκα στον χτεσινό καφέ, έτσι λέω... Μάλιστα προσπάθησα με ένα, ατυχές είναι η αλήθεια, αστείο να επαναφέρω το κλίμα σε παλαιότερες και πιο ευχαριστές νότες. Φευ!!!! Αντίκρυσα το απλανές και χαμένο στα βάθη του ορίζοντα βλέμμα του.
Ίσως να κάνω λάθος, ίσως να είναι και διαφορετικά τα αίτια... είπαμε, έτσι νοιώθω έτσι λέω.
Κυρίως όμως το αναφέρω σαν παράδειγμα. Ο κόσμος στο φόρουμ πολύς, οι ευκαιρίες για γνωριμία και άμβλυνση αντιθέσεων δεν είναι πάντοτε εφικτές. Ούτε σημαίνει πως η επιλογή μιας μάρκας μοτοσυκλέτας σημαίνει πως έχουμε και ίδιες απόψεις. Εδώ διαφωνούμε για τα λάδια και τις αλυσίδες, στο νόημα της ζωής θα συμφωνήσουμε;;;;
Και για να κλείσω αστειευόμενος θα θυμηθώ ένα σχόλιο από τον χθεσινό καφέ επίσης.
«Εδώ τσακωνόμαστε πολλές φορές με την γυναίκα μας, που έχουμε και παιδιά μαζί, φαντάσου με τόσο κόσμο στο φόρουμ, που ούτε ένα πήδημα δεν έχουμε κοινό»!!

ΥΓ. Και μην σπεύσει κανένας ντινό να πει πως έχουμε κοινό το πήδημα από το κράτος και τέτοια εεεε!!!

Last edited by yannis; 05-05-2011 at 13:08.
Reply With Quote